www.alwaysfree.nl - Hier Kunt U Een Paar Modificaties Vinden Voor De Maxon 1000 - Maxon 1000 Modificaties
Gratis Website Contents De Wereld van Gratis Packet Radio Software Amsterdam in Nederland
 
Arrow HOMEPAGE
 
Arrow Apache
Arrow AX25
Arrow Begin
Arrow Codes
Arrow FTP
Arrow Hardware
Arrow Modes
Arrow Modulatie
Arrow Monitoren
Arrow Netrom
Arrows ONTSTAAN PACKET RADIO
Arrow Packet
Arrow Sound Test
Arrow TCP en IP
Arrow Verbindingen
Arrow Werking
Arrow Webmaster

http://www.webceo.com
HTTP://WWW.WEBCEO.COMActieve Zoek Resultaten
ACTIEVE ZOEK RESULTATENKlik hier en Stem op onze gratis web site
KLIK HIER EN STEM VOOR
ONZE GRATIS WEB SITEPowered By UPC Fiber Power - Download Speed 200 MB en Upload Speed 10 MB
POWERED BY UPC FIBER POWER
DOWNLOAD SPEED 200 MB
UPLOAD SPEED 10 MB


Voor Webhosting en Domeinnamen
Webhosting en Domeinnamen
http://www.domeinbalie.nlBEKIJK DE MOOISTE KUNST


DE WERELD VAN GRATIS PACKET RADIO SOFTWARE IN AMSTERDAM

INFORMATIE OVER HET ONSTAAN VAN PACKET RADIOIn 1971 waren er een paar wetenschappers verbonden aan de universiteit van Hawaii die er hinder van ondervonden dat computers niet met elkaar konden communiceren omdat ondermeer een rechtstreekse telefoon verbinding ontbrak. Ze bedachten een systeem om de computer systemen via een radio verbinding aan elkaar te koppelen en noemde ze het ALOHA Systeem. Helaas is het mij niet gelukt om te achterhalen van de betekenis is van ALOHA. Dit systeem is uiteindelijk de grondlegger geworden van het huidige packet systeem dat tot op de dag van vandaag wordt gebruikt door zendamateurs over de hele wereld. Inmiddels heeft Packet Radio verschillende ontwikkelingen doorgemaakt en komen er nog steeds nieuwere toepassingen in omloop.

Packet Radio, een niet meer weg te denken onderdeel van een van de experimenten van het radio zend amateurisme is een wijze van digitaal communiceren waarvan een fout loze overdracht van data en tekst is gewaarborgd. Naast Packet Radio bestaan er nog andere vormen waarbij de computer een belangrijke rol speelt bij het Radio Zend Amateurisme. In het verleden werden RTTY verbindingen door middel van de overbekende mechanische telex machines, ook wel wortel stampers genoemd, de ether in stuurt. Op een enkele uitzondering na, zijn de Wortel Stampers inmiddels vervangen voor Computers. De verschillende Telex Bulletins worden nu met behulp van Computers verzonden.
DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR AUTEURSRECHTELIJK BESCHERMD MATERIAAL

Elke herverdeling, wijziging, of commercieel gebruik van onze downloads zijn verboden, en beschermd door de Amerikaanse en Internationale Auteursrechten. Deel geen van onze afbeeldingen, software, bestanden en downloads op uw eigen website of of andere websites zonder schriftelijke toestemming van de webmaster. Alle afbeeldingen, software, bestanden en downloads van deze website zijn alleen bedoelt voor het persoonlijk gebruik. Zakelijk gebruik is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.

DE WERELD VAN DE GRATIS PACKET RADIO SOFTWARE AMSTERDAM IN NEDERLAND

Het Weer in Amsterdam, Nederland
Het Weer in Amsterdam

De Wereld Van De Gratis Packet Radio Software Amsterdam in Nederland - Alle Rechten Voorbehouden